achtergrond effen

Button Service Button Bezorggebied Button Betaling 

 

 

 

 

 

Hondenvoer & paardenvoer laten bezorgen in Groningen en Noord-Drenthe

Uw bestelling van diervoer kunt u aan ons doorgeven per mail via info@balaiko.nl.  Vermeld in de email s.v.p. het soort voer, het aantal zakken en het adres waar het afgeleverd moet worden. Wij bevestigen elke bestelling die wij ontvangen binnen 24 uur. Bestellingen worden altijd de eerstkomende vrijdag geleverd.

Ook kan de bestelling direct worden geplaatst op onze webshop Paardensupplementen.nl. Woon je in ons bezorggebied, kies dan als bezorgmethode 'Bezorging op vrijdag binnen bezorggebied'. 

Voer ophalen op werkdagen vanaf 17:00 (bestel en betaal vooraf)

Woon je in de buurt en heb je onvoldoende voer om te kunnen wachten tot aanstaande vrijdag? Dan kun je jouw bestelling plaatsen op onze webshop Paardensupplementen.nl en bij de bezorgopties aangeven; Afhalen bij Balaiko, Kalkwijk 40 Hoogezand. Vul vervolgens bij de opmerkingen in wanneer je jouw bestelling ophaalt. We zetten de bestelling dan voor je klaar en laten je per mail weten dat het klaar staat.

Supplementen en verzorgingsproducten

Supplementen en verzorgingsproducten kunnen vanuit heel Nederland, Belgie en Duitsland worden besteld via Paardensupplementen.nl en Hondensupplementen.nl. Klik op de knoppen hieronder om deze te bezoeken. 

Button Paardensupplementen .nl  button hondensupplementen