achtergrond effen

Balaiko bezorgt steeds verder! In Groningen en Drenthe

Bezorggebied

Balaiko bezorgt in het gekleurde gebied op onderstaande kaart. Gebruik de + en - knoppen om te  zoomen. Gemak voor onze klanten vinden we erg belangrijk bij Balaiko. Daarom bezorgen wij bestellingen ook graag thuis of op stal.

Bezorging op vrijdag

Bestellingen die tot en met donderdag bij ons zijn doorgegeven worden de eerstvolgende vrijdag bezorgd. Te laat besteld? Dan kun je op vrijdagmiddag tussen 13:00 en 18:00 altijd terecht om het voer op te halen aan de Kalkwijk 40 in Hoogezand.  

In één gebieden leveren we niet wekelijks, maar rijden we de leverroute eens per drie weken op vrijdag. Op die manier willen we door bundeling van de leveringen gratis blijven leveren en een bijdrage aan het milieu leveren door minder loze kilometers:

  1. Ten zuiden van de lijn Vries-Zuidlaren- Eexterveenschekanaal-Musselkanaal. Wil je herinnerd worden om op tijd te bestellen? Stuur dan een mail aan info@balaiko.nl. Dan voegen we je toe aan de mailinglijst voor de bestellingen van dat gebied.

 

 

 

Gratis bezorging

In de kaart hiernaast vind je vanaf welk bedrag wij gratis leveren. Wij bezorgen gratis vanaf € 40 in het binnenste gebied (bezorggebied klein, groenige kleur). In het buitenste gekleurde gebied (bezorggebied groot,) bezorgen wij gratis als u voor tenminste € 85 aan voer* besteld (*Lifeforce en Paskacheval worden niet als voer gerekend). 

Wil je samen met je buren bestellen of andere mensen binnen een straal van 1 kilometer? Mits de bestelling altijd tegelijk wordt gedaan, stapelen we dan het bestelbedrag om gratis te bezorgen. Zo kun je met 1 of 2 anderen met een bestelling van ieder €50 dus altijd gratis laten bezorgen in het hele gebied.

Winkel op vrijdagmiddag geopend

Niet genoeg voer tot de eerstvolgende bezorgdag of woont u buiten het bezorggebied? Op vrijdagmiddag is onze winkel geopend van 13:00 tot 18:00. Net buiten Hoogezand aan de Kalkwijk 40. Parkeergelegenheid vindt u achter de boerderij.


Logo LifeforcePASKA_logo _NEW6-01

 

Bestelling van supplementen kunnen voor heel Nederland bij www.paardensupplementen.nl en www.hondensupplementen.nl worden geplaatst.