achtergrond effen

Balaiko bezorgt steeds verder! In Groningen en Drenthe

Bezorggebied

Balaiko bezorgt in het gekleurde gebied op onderstaande kaart. Gebruik de + en - knoppen om te  zoomen. Gemak voor onze klanten vinden we erg belangrijk bij Balaiko. Daarom bezorgen wij bestellingen ook graag thuis of op stal.

Bezorging op vrijdag

Bestellingen die tot en met donderdag bij ons zijn doorgegeven worden de eerstvolgende vrijdag bezorgd. Te laat besteld? Dan kun je op vrijdagmiddag tussen 13:00 en 18:00 altijd terecht om het voer op te halen aan de Kalkwijk 40 in Hoogezand.  

In twee gebieden leveren we niet wekelijks, maar rijden we de leverroute eens per drie weken op vrijdag. Op die manier willen we door bundeling van de leveringen gratis blijven leveren en een bijdrage aan het milieu leveren door minder loze kilometers:

  1. Ten oosten van de lijn Siddeburen, Meeden, Wildervank: in Scheemda, Heiligerlee, Winschoten, Blijham, Wedde, Onstwedde en Pekela's

  2. Ten zuiden van de lijn Glimmen-De Groeve- Eexterveenschekanaal-Nieuwe Pekela: in Zuidlaren, Annen, Eexterveen en Gieterveen.

    Wil je herinnerd worden om op tijd te bestellen? Stuur dan een mail aan info@balaiko.nl. Dan voegen we je toe aan de mailinglijst voor de bestellingen van dat gebied.

 

 

 

Gratis bezorging

Wij bezorgen gratis vanaf € 50  bestelling aan voer*  (*supplementen zoals Lifeforce en Paskacheval worden niet als voer gerekend). 

Winkel op vrijdagmiddag geopend

Niet genoeg voer tot de eerstvolgende bezorgdag of woont u buiten het bezorggebied? Op vrijdagmiddag is onze winkel geopend van 13:00 tot 18:00. Net buiten Hoogezand aan de Kalkwijk 40. Parkeergelegenheid vindt u achter de boerderij.


Logo LifeforcePASKA_logo _NEW6-01

 

Bestelling van supplementen kunnen voor heel Nederland bij www.paardensupplementen.nl en www.hondensupplementen.nl worden geplaatst.