achtergrond effen

Soms sta je 's ochtends op en denk je: "Zo, nu gaan we het gewoon doen".

Ergens in het vroege voorjaar van 2011 was zo'n morgen. Deze dag was het begin van Balaiko: ons bedrijf dat is geboren vanuit onze passie. De naam van het bedrijf is een samentrekking van onze honden toen: Balou, Laika en Koy. In de namen van onze honden zal de afkorting Balaiko voort blijven bestaan. Balaiko is gevestigd in de provincie Groningen.

De 3 kernwaarden van ons bedrijf zijn: kwaliteit, duidelijkheid en service.

Kwaliteit

Ons motto is niet voor niks: "Wij overtuigen graag op basis van resultaat in plaats van mooie woorden".  De producten die wij aanbieden zijn van hoge en constante kwaliteit. Onze leveranciers zijn daarop geselecteerd, waardoor wij kunnen garanderen dat onze producten bijdragen aan de gezondheid en prestatie van jouw paard en/of hond. 

Duidelijkheid

Afspraak is afspraak: wij willen graag onze afspraak nakomen. Dat begint bij eerlijkheid. Helderheid en open communicatie zijn hiervoor de basis. 

Service

Wij hechten veel waarde aan de service en het persoonlijk contact met onze klanten. Daarom leveren wij de volgende diensten: 

  • advies of maat;

  • duidelijkheid wanneer je de levering ontvangt: of de levering nu per post komt of dat wij het zelf komen leveren, 

  • gebruik mobiele pinautomaat;

  • geen of lage bezorgkosten.

Naast de regionale levering kunnen wij onze supplementen en voer nu nog beter leveren, door heel Nederland, België en Duitsland via onze webshop Paardensupplementen.nl. Doel hiervan is om onze klanten en andere paardenliefhebbers goed te informeren over voeding en ondersteuning voor paarden en gemakkelijk producten te bestellen. Onze service blijft hetzelfde, maar nu kan iedereen in Nederland, België en Duitsland profiteren van de informatie die wij kunnen leveren bij onze supplementen voor paarden.