achtergrond effen

Waarom Dommelsche Watermolen?

De keuze voor het merk Dommelsche Watermolen is snel gemaakt. Een breed assortiment en constante kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ondanks stijgende grondstofprijzen houdt Dommelsche Watermolen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Omdat wij geen torenhoge marketingbudgetten hanteren betaalt u een gunstige prijs voor een zeer hoge kwaliteit paardenvoer. Bovendien profiteert u bij Balaiko van de service dat het voer bij u wordt bezorgd.

Dommelsche Watermolen dierenvoeding

 

Paardenvoer van Dommelsche Watermolen draagt bij aan de conditie, gezondheid en topprestaties van uw paard. Bij het samenstellen van ons assortiment redeneren we vanuit de gedachtengang dat krachtvoer prestatieverhogend moet werken. Het uitgangspunt is een gezonde balans van enerzijds grondstoffen die een korte snelle energieafgifte kennen en anderzijds grondstoffen die een langdurige energieafgifte hebben. 

 

Waarom kiezen voor paardenvoer van Dommelsche Watermolen?

Vonkenstein en DW

 • Het voer bevat een zeer rijke samenstelling aan grondstoffen van hoge kwaliteit.

 • Wij garanderen altijd een constante samenstelling.

 • Vergeleken met andere merken worden minder restproducten gebruikt. Hierdoor komt de voedingswaarde van de recepturen van Dommelsche Watermolen beter tot zijn recht. In de praktijk komt dit neer op een lagere krachtvoergift voor uw paard bij een gelijkblijvende prestatie. Dit betekent een financiële besparing. 

 • Door onze unieke persmethode bevat het voer nauwelijks stof. 

   

De productlijn

 • DW Ration Budget is een basisbrok met een van de sterkste prijs/kwaliteitverhouding. DW Ration Budget is uitstekend geschikt voor paarden waarvan niet veel prestatie wordt gevraagd. Voor temperamentvolle paarden kan deze brok goed worden gevoerd in combinatie met DW Muesli Light. DW Ration Budget onderscheidt zich ten opzichte van merken basisbrok door betere variatie in grondstoffen die zetmeel en eiwit bevatten. Daarnaast bevat deze brok meerdere ingredienten die ruwe celstof bevatten, waardoor paarden de brok beter kunnen verteren.
 • DW Ration Biks en DW Ration Plus.
 • DW Meal wordt door onze klanten het “wonderproduct” genoemd. Een heerlijke slobber voor paarden die alleen met koud water hoeft te worden gemengd en direct klaar is voor gebruik. 

 • DW Muesli Herbs behoort tot het topsegment van paardenvoeders en is rijk aan natuurlijke kruiden om aan de natuurlijke behoefte van het paard te voldoen.

 • DW Muesli Light bevat een samenstelling zonder haver die bijdraagt aan sterke hoeven, zenuwfuncties , het totale immuunsysteem en onderdrukking van hittestress. 

Merries En Veulens

 • Voor drachtige merries en veulens biedt Dommelsche Watermolen drie soorten brok onder het unieke concept Total Care. Total Care biedt als eerste voedingsconcept een integrale benadering gericht op de drachtige en lacterende merrie en het ongeboren veulen. In de Total Care productlijn is daarnaast een veulenbrok opgenomen die tot 18 maanden gevoerd kan worden. Voor meer info over het Total Care concept, kijk hier.

 

Ons motto is: “Wij overtuigen graag op basis van resultaat in plaats van mooie woorden."

Overtuig jezelf van de positieve effecten van het paardenvoer van Dommelsche Watermolen en neem snel contact op info@balaiko.nl  

diagram vergelijk paardenvoer DW