achtergrond effen

Waarom hondenvoer van Red Mills?

Red Mills is een Iers familiebedrijf waar de samenstelling en de productie van het hondenvoer helemaal in eigen hand ligt. Het voer kent zeer strenge kwaliteitseisen wat zich vertaalt in de gezondheid en conditie van de hond. Niet voor niets heeft Red Mills greyhoundvoer al vele kampioenen in het hondenrennen voortgebracht.

RED MILLS_logo

 

 

Met meer dan 100 jaar ervaring in diervoeding Red  Mills precies wat uw hond nodig heeft. Bij Red Mills staan kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie voorop. Red Mills produceert alleen pure voeding gebaseerd op de beste natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Alleen zo bereik je een optimale spijsvertering, welzijn en prestaties. Bovendien profiteert u bij Balaiko Diervoeders van de service dat het voer bij u wordt bezorgd.

 

Greyhound producten

Speciaal voor de greyhounds heeft Red Mills een aparte hondenvoerlijn die 100% is gericht op topprestaties en gezondheid van uw renhonden. Hier laat de kwaliteit van Red Mills zich goed zien: sterkere botten, spieren en kruisbanden. Daardoor verbeteren de prestaties en wordt de kans op nare blessures beperkt. Door de evenwichte samenstelling en hoge energiewaarden is dit voer ook zeer geschikt voor werkhonden die veel inspanning verrichten.

Klik hier voor meer informatie en prijzen van Red Mills speciaalvoer voor greyhound racehonden of neem contact op met ons.

 Red Mills Greyhound Feed , Feed The Best Produce The Best

 

Kijk onderstaande video voor meer informatie over het bedrijf  en waarom Red Mills als enige producent van greyhoundvoer in Ierland zoveel winnaars in het hondenrennen heeft voortgebracht: in Ierland, Engeland en ver daar buiten.