achtergrond effen

Balaiko bezorgt steeds verder! In Groningen en Drenthe

Bezorggebied

Balaiko bezorgt in het gekleurde gebied op onderstaande kaart. Gebruik de + en - knoppen om te  zoomen. Gemak voor onze klanten vinden we erg belangrijk bij Balaiko. Daarom bezorgen wij bestellingen ook graag thuis of op stal. Ons bezorggebied is inmiddels al uitgebreid tot bijna de hele provincie Groningen en een groot deel van Drenthe. Bovendien kunt u in Friesland voor Lifeforce en Paskacheval  en voer van Dommelsche Watermolen terecht bij een van de verdeelpunten. Kijk hier voor hun locaties en hun assortiment.

Bezorging elke vrijdag

Bestellingen die tot en met donderdag bij ons zijn doorgegeven worden de eerstvolgende vrijdag bezorgd. Te laat besteld? Dan kun je op vrijdagmiddag tussen 13:00 en 18:00 altijd terecht om het voer op te halen aan de Kalkwijk 40 in Hoogezand.  

Ten oosten van de lijn Blijham-Onstwedde-Stadskanaal leveren we niet wekelijks, maar rijden we de leverroute eens per drie weken op vrijdag. Op die manier willen we door bundeling van de leveringen gratis blijven leveren. In 2019 zijn de leverdata daar: 18-1, 8-2, 1-3, 12-4, 3-5, 24-5, 14-6, 5-7, 26-7, 16-8, 6-9, 27-9, 18-10, 8-11, 29-11, 20-12. Wil je herinnerd worden om op tijd te bestellen? Stuur dan een mail aan info@balaiko.nl. Dan voegen we je toe aan de groepsapp voor de bestellingen van dat gebied.

 

 

 

Gratis bezorging

In de kaart hiernaast vind u vanaf welk bedrag wij gratis leveren. Wij bezorgen gratis vanaf € 35 in het binnenste gebied (bezorggebied klein, groenige kleur). In het buitenste gekleurde gebied (bezorggebied groot, blauwe kleur) bezorgen wij gratis als u voor tenminste € 85 aan voer* besteld (*Lifeforce en Paskacheval worden niet als voer gerekend). In het donkergrijze gebied leveren we gratis vanaf €125 aan voer.

Wil je samen met je buren bestellen of andere mensen binnen een straal van 1 kilometer? Mits de bestelling altijd tegelijk wordt gedaan, stapelen we dan het bestelbedrag om gratis te bezorgen. Zo kun je met 1 of 2 anderen met een bestelling van ieder €50 dus altijd gratis laten bezorgen in het hele gebied.

Levering aan grootverbruikers in Noord Nederland

Wilt u meer dan 1000 kg paardenvoer of meer dan 500 kg hondenvoer bestellen? Dan kunnen wij in heel Groningen, Friesland en Drenthe uw bestelling bij u laten afleveren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. *Balaiko verzorgt geen siloleveringen.

Winkel op vrijdagmiddag geopend

Niet genoeg voer tot de eerstvolgende bezorgdag of woont u buiten het bezorggebied? Op vrijdagmiddag is onze winkel geopend van 13:00 tot 18:00. Net buiten Hoogezand aan de Kalkwijk 40. Parkeergelegenheid vindt u achter de boerderij.


Logo LifeforcePASKA_logo _NEW6-01

 

Bestellingen voor Lifeforce en Paskacheval kunnen voor heel Nederland bij www.paardensupplementen.nl worden geplaatst.