achtergrond effen

DW Puppy/Junior Lam & Rijst

€ 15,50 / 5 kg | € 38,95 / 15 kg
DW Puppy Lam en Rijst

DW Puppy/Junior Lam en Rijst is speciaal samengesteld voor pups en jonge opgroeiende honden vanaf 3 weken tot circa 1,5 jaar. DW Puppy/Junior Lam en Rijst bestaat uit een grotere brok waardoor hij ook uitermate geschikt is voor grote rassen. 

De grotere brok dwingt uw opgroeiende hond goed te kauwen, hetgeen en positief effect heeft op de spijsvertering. Daarnaast is DW Puppy/Junior Lam en Rijst meer geschikt voor pups van grotere hondenrassen vanwege de lagere calcium-fosfor verhouding ten opzichte van DW Puppy. De gunstige eigenschappen van lamsmeel en rijst maken deze brok natuurlijk ook zeer geschikt voor kleinere rassen.

De geëxpandeerde brokjes bevatten een zeer gevarieerd aanbod van eiwit en zetmeel. Met name vanuit het lamsmeel respectievelijk rijst, wat de verteerbaarheid ten goed komt.

Voor een voedingschema voor dit voer, klik hier.

Verpakking

Alle soorten hondenvoer worden verpakt in zakken die zijn voorzien van micro-poriën, waardoor het vochtgehalte wordt gereguleerd. Daardoor blijft de kwaliteit van de brokken optimaal.

DW Puppy/Junior Lam en Rijst is verkrijgbaar in 5 en 15 kilogram verpakking.

Direct online hondenvoer bestellen en laten bezorgen?

Dan kun je online via onze webshop Hondenensupplementen.nl bestellen en afrekenen met iDeal met onderstaande knop. De bestelling wordt dan zo snel mogelijk bij je bezorgd.

Bestelnu